Announcement

Collapse
No announcement yet.

Error multiple commands

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Error multiple commands


    Good afternoon,
    I have been trying to run a file out of fusion 360 as well as inventor. Everytime I try to run the file through win cnc I get "Error multiple commands" or file not found. I am using the wincnc_noatc postprocessor. I have been searching all over trying to get this taken care of but can't figure out what I need to do to get a post processor in inventor or fusion to work with win cnc. I could not attach the whole file so I copied and pasted some of the code below.
    Thanks a ton in advance

    [1001]
    [T1 D=0.25 CR=0. - ZMIN=-2.582 - ball end mill]
    G90
    G20
    G53
    [Adaptive1]
    S7330
    M3
    G0 X0.0312 Y2.0739
    Z0.6
    Z0.2
    Z0.1
    G3 X-0.0312 Y2.075 Z0.0966 I-0.0312 J0.0006 F55
    X0.0312 Y2.0739 Z0.0931 I0.0312 J-0.0006
    X-0.0312 Y2.075 Z0.0897 I-0.0312 J0.0006
    X0.0312 Y2.0739 Z0.0863 I0.0312 J-0.0006
    X-0.0312 Y2.075 Z0.0829 I-0.0312 J0.0006
    X0.0312 Y2.0739 Z0.0794 I0.0312 J-0.0006
    X-0.0312 Y2.075 Z0.076 I-0.0312 J0.0006
    X0.0312 Y2.0739 Z0.0726 I0.0312 J-0.0006
    X-0.0312 Y2.075 Z0.0691 I-0.0312 J0.0006
    X0.0312 Y2.0739 Z0.0657 I0.0312 J-0.0006
    X-0.0312 Y2.075 Z0.0623 I-0.0312 J0.0006
    X0.0312 Y2.0739 Z0.0589 I0.0312 J-0.0006
    X-0.0312 Y2.075 Z0.0554 I-0.0312 J0.0006
    X0.0312 Y2.0739 Z0.052 I0.0312 J-0.0006
    X-0.0312 Y2.075 Z0.0486 I-0.0312 J0.0006
    X0.0312 Y2.0739 Z0.0451 I0.0312 J-0.0006
    X-0.0312 Y2.075 Z0.0417 I-0.0312 J0.0006
    X0.0312 Y2.0739 Z0.0383 I0.0312 J-0.0006
    X-0.0312 Y2.075 Z0.0349 I-0.0312 J0.0006
    X0.0312 Y2.0739 Z0.0314 I0.0312 J-0.0006
    X-0.0312 Y2.075 Z0.028 I-0.0312 J0.0006
    X0.0312 Y2.0739 Z0.0246 I0.0312 J-0.0006
    X-0.0312 Y2.075 Z0.0211 I-0.0312 J0.0006
    X0.0312 Y2.0739 Z0.0177 I0.0312 J-0.0006
    X-0.0312 Y2.075 Z0.0143 I-0.0312 J0.0006
    X0.0312 Y2.0739 Z0.0109 I0.0312 J-0.0006
    X-0.0312 Y2.075 Z0.0074 I-0.0312 J0.0006
    X0.0312 Y2.0739 Z0.004 I0.0312 J-0.0006
    X-0.0312 Y2.075 Z0.0006 I-0.0312 J0.0006
  • #2

    If you want a correct answer, attach the file that produced the error. The only issue I see with the included text is that there is a "G53" call with no axis parameters.
    Gary Campbell
    Servo Control Upgrades
    GCnC411@gmail.com
    https://www.youtube.com/user/Islaww1/videos

    "There are 10 kinds of people in the world. Those that understand binary logic, and those who don't"

    Comment

    • #3

      Add the line: g2modal=1 (without quotes) to the WinCNC.ini file

      Comment

      Working...
      X